0
Kosár
Nincs termék a Kosárban.

SZENDELBACHER KESZTYŰS KFT.

bőrkesztyű Pécsről

handschumacher-szendelbacher Rólunk | Szendelbacher Kesztyű PécsCégünk több mint 30 éves múltra tekint vissza. A kesztyűgyártásban már évtizedek óta jártas tulajdonosok 1989-ben alapították a családi vállalkozást, melyet a divatkesztyűk és sportkesztyűk magas minőségű - európai színvonalú - előállítására fejlesztettünk ki.

A családi vállalkozásunk - ahol a tulajdonosok fiai közgazdasághoz és kesztyűgyártáshoz értő szakemberek - az évek során manufaktúrává fejlődött, ahol közel 50 embernek biztosítjuk a megélhetést. Célunk, a világszerte híres pécsi bőrkesztyű hagyományait folytatni, népszerűsíteni és elérhetőségét biztosítani Magyarországon és külföldön is minél nagyobb vásárlói körben.

Profilunk, a vásárlók igénye szerint, egyre inkább a divatkesztyűk gyártása felé irányult. A bőrkesztyűket juhnappa-, peccary-, szarvas- és őzbőrből készítjük alapos minőségi ellenőrzés után.

A szabás a Szendelbacher Kft.-nél kizárólag kézi munkaerővel történik. A bélést a megrendelő igénye szerint készítjük a kesztyűhöz. Lehet gyapjú, kasmír, selyem, műselyem, nyúlszőr, bárányszőr, őzvelúr bélés.

 

Szendelbacher Kesztyűs Kft.
7623 Pécs, Megyeri út 25.
www.szendelbacher.hu
+36-72/211-411
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.